Despre noi

avocat_ilie_dumitruBiroul nostru de mediere vă oferă servicii de înaltă calitate, graţie şi vastei experienţe câştigate în calitate de avocat de mediatorul autorizat care coordonează întreaga activitate.

Pentru edificarea dvs., vă oferim mai jos câteva date din biografia sa:

Ilie DUMITRU
avocat si mediator

Licenţiat în ştiinţe juridice al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti în anul 1996, profesează avocatura încă de la terminarea facultăţii.

Îşi adaugă pregătirii sale teoretice şi cursuri postuniversitare la Institutul româno-francez de drept al afacerilor şi cooperării economice internaţionale “Nicolae Titulescu – Henri Capitant” şi obţine totodată şi Diploma în drept comunitar european ce poarta sigla renumitei Facultăţii de Drept a Universităţii Paris I Panthéon-Sorbonne.

Academia de Studii Economice -Departamentul pentru pregătirea personalului didactic- se află deopotrivă pe lista instituţiilor de învăţământ superior absolvite.

Practicând avocatura fără întrerupere de la terminarea facultăţii, acumulează experienta care l-a ajutat deseori în soluţionarea favorabilă a multor procese şi în acordarea de consultanţă juridică clienţilor săi, persoane fizice sau juridice, române şi străine.

Din anul 2005 pledează şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, putând astfel

asigura asistenţă şi reprezentare juridică in faţa oricărei instanţe de judecată din România.

În prezent, îşi desfăşoară activitatea profesională, ca avocat, în special în materia dreptului civil şi comercial, şi ca mediator, fiind autorizat de Consiliul de Mediere.

În aceasta ultimă calitate este si membru al Asociaţiei de Mediatori din Domeniul Financiar-Bancar FINBAN.